Gr8 Hotels

Nieuwe Nederlandse hotelketen
Gr8 Hotels is een nieuwe Nederlandse hotelketen met comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. Gr8 Hotels zijn optimaal bereikbaar en bieden een geweldig verblijf aan gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje willen ontspannen.

Visie
Mensen die “on the move” zijn hebben veel dingen aan hun hoofd. Of ze nu voor zaken of vrije tijd reizen: zij willen graag ontzorgd worden. Daarom is het belangrijk dat zij zich op hun gemak voelen op reis. Gr8 Hotels focust zich op de essentiële behoeften van mensen “on the move”: gemak, comfort en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Verder is het van belang dat de gast zelf controle heeft over zijn verblijf. Daarom combineert Gr8 Hotels een self-service concept voor de check-in en voedsel en drank met een persoonlijke ontvangst voor eventuele ondersteuning.

Gr8 Hotels
Gr8 Hotel Oosterhout is de eerste vestiging van Gr8 Hotels en opende in juni 2018 haar deuren. Niet lang daarna volgde Gr8 Hotel Sevenum, Gr8 Hotel Bodegraven, Gr8 Hotel Maastricht Aachen Airport en Gr8 Hotel Breda. 

Kijk op onze website om direct een van onze hotels te boeken! 

Boek uw Gr8 Hotel

Bekijk onze video voor een sfeerimpressie:

 

Ben je geinteresseerd om te werken bij Gr8 Hotels? Klik dan hier.

Locaties

Gr8 Hotel Bodegraven - Goudseweg 32, 2411 HL Bodegraven 

Gr8 Hotel Oosterhout - Beneluxweg 1, 4904 SJ Oosterhout

Gr8 Hotel Sevenum - Kleefsedijk 29, 5975 NV Sevenum

Gr8 Hotel Maastricht Aachen Airport, Vliegveldweg 72, 6199 AD Maastricht

Gr8 Hotel Breda - Bagven Park 3, 4838 EH Breda

Menu
Bel
Mail