Gr8 Hotels

Nieuwe Nederlandse hotelketen
Gr8 Hotels is een nieuwe Nederlandse hotelketen met comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. Gr8 Hotels zijn optimaal bereikbaar en bieden een geweldig verblijf aan gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje willen ontspannen.

Visie
Mensen die “on the move” zijn hebben veel dingen aan hun hoofd. Of ze nu voor zaken of vrije tijd reizen: zij willen graag ontzorgd worden. Daarom is het belangrijk dat zij zich op hun gemak voelen op reis. Gr8 Hotels focust zich op de essentiële behoeften van mensen “on the move”: gemak, comfort en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Verder is het van belang dat de gast zelf controle heeft over zijn verblijf. Daarom combineert Gr8 Hotels een self-service concept voor de check-in en voedsel en drank met een persoonlijke ontvangst voor eventuele ondersteuning.

Gr8 Hotels
Gr8 Hotel Oosterhout is de eerste vestiging van Gr8 Hotels en opende in juni 2018 haar deuren. Niet lang daarna volgde Gr8 Hotel Sevenum, Gr8 Hotel Bodegraven, Gr8 Hotel Amsterdam Riverside en Gr8 Hotel Maastricht Aachen Airport.

Kijk op onze website om direct een van onze hotels te boeken! 

Boek uw Gr8 Hotel

Locaties

Gr8 Hotel Amsterdam Riverside - Provincialeweg 38, 1108 AB Amsterdam

Gr8 Hotel Bodegraven - Goudseweg 32, 2411 HL Bodegraven 

Gr8 Hotel Oosterhout - Beneluxweg 1, 4904 SJ Oosterhout

Gr8 Hotel Sevenum - Kleefsedijk 29, 5975 NV Sevenum

Gr8 Hotel Maastricht Aachen Airport, Vliegveldweg 72, 6199 AD Maastricht

Make-a-wish

Trots partner van Make-A-Wish
Omdat wij geloven in de kracht van een wens, zijn we partner van Make-A-Wish Nederland. “Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt.” Dát is de kracht van de Wish Journey!

Make-A-Wish Nederland wil jonge patiënten (3 tot 18 jaar) met een ernstige of levensbedreigende ziekte een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doet Make-A-Wish door samen hun grootste wens te laten uitkomen.

Een vast percentage van de Gr8-omzet gaat elk jaar naar Make-A-Wish Nederland. Maar ook als u bij ons een fiets huurt of een van de Gr8 Packages boekt, helpt u kinderwensen waar te maken. Daarnaast organiseert Gr8 Hotels meerdere keren per jaar speciale acties voor Make-A-Wish.


Menu
Bel
Mail